Vrijgezellenworkshops, Bedrijfsworkshops, Vriendinnenworkshops..etc!

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, uitstapje met je collega’s, bedrijfsfeestje, Familiedag etc ….. Dan bieden wij je diverse workshops aan in onze prachtige 1001 nacht studio!
Hieronder staan er een paar beschreven zodat je een indruk krijgt van wat je zoal in een workshop kunt verwachten. Dit is een kleine greep uit onze mogelijkheden. Tijdens de pauze wordt er op Oosterse wijze Thee met heerlijke lekkernijen geserveerd.

Workshop Shakira!!
Er worden basis Dans-technieken aangeleerd, op leuke, vlotte Oriëntaalse muziek. Dit alles resulteert uiteindelijk in een dans, wat later eventueel nog opgevoerd kan worden op bijvoorbeeld bruiloft, verjaardag etc. Deze workshop is zeer geschikt voor vrijgezellenfeestjes, maar zeer zeker ook een absolute aanrader voor tiener- en kinderfeestjes.

Workshop sluier buikdans
De workshop kan naar keuze Grieks getint zijn, maar ook bijvoorbeeld Spaans, Turks, Arabisch etc. Als er een VIP. aanwezig is, bijvoorbeeld een aanstaande bruid i.v.m. een vrijgezellenfeestje voor dames, dan krijgt zij een speciaal kostuum aan. Dit levert vaak mooie plaatjes (foto´s) op voor de aanstaande bruidegom! Ook worden er zeer verleidelijke sluiertechnieken aangeleerd dat soms kan leiden tot grote hilariteit! Dit alles resulteert ook in een dansje.

Workshop Folk (Oriëntaalse dans)
Deze vorm van dans komt uit Zuid-Egypte en wordt voornamelijk gedanst met het bekkengebied. De woestijn mensen zetten de kruik of pot van hun hoofd en gaan ter ontspanning met elkaar dansen. Het is een ongepolijste dans. Dit alles onder begeleiding van live trommel-spel van Habiba. Deze workshop is zeer geschikt voor bedrijven (personeel-feesten), mede door het team-building aspect.

Ook is een combinatie mogelijk van diverse workshops.
De workshops kunnen plaatsvinden in onze prachtige 1001 nacht studio, maar ook komen wij op locatie!

BEL OF MAIL ONS GERUST VOOR MEER INFORMATIE OF EEN ALTIJD VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT!