Optredens

SHOWBESCHRIJVING

Een show van ChabbaLayla is origineel, vooral omdat ChabbaLayla op een manier danst waarin het plezier centraal staat, maar niet ten koste van de kwaliteit! ChabbaLayla is altijd vergezeld van Habiba. Habiba verzorgt alles rondom de optredens en workshops, zoals techniek, belichting, muziek etc. is tevens percussionist en actief betrokken bij de shows. Je wilt iets speciaals voor je bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, jubileum, culturele manifestatie, verjaardag etc? Dan heb je nu de mogelijkheid om je gasten op een aparte manier te entertainen. Zo is een combinatie van optreden en workshop ook mogelijk, zodat je gasten ook zelf actief kunnen deelnemen.Tijdens team building dagen is dit zeker een aangename en actieve break. Door de vele stijlen uit de Oriëntaalse dans kun je verzekerd zijn van een optreden, passend bij elke gelegenheid.

Egyptische, Griekse, Turkse, Zigeuner of Spaanse buikdans is onder andere allemaal mogelijk. In haar show’s betrekt ChabbaLayla het publiek op een stijlvolle manier en creëert daarmee saamhorigheid en een ongedwongen sfeer. Ook kan zij op een ingetogen manier haar show brengen , zonder interactie, en daarbij toch de aandacht van het publiek weten vast te houden.

ChabbaLayla’s show zorgt voor een onuitwisbare herinnering!

De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, het aantal kostuum wissels en de locatie. Wij zijn flexibel en passen onze act’s aan aan de wensen van ieder feest.

Ook is het mogelijk om een show te boeken met meerdere danseressen!

Vip show

De VIP wordt omgetoverd tot Sjeik of Harem dame, en krijgt vervolgens een speciale plek om “ChabbaLayla” van dichtbij te aanschouwen terwijl zij sierlijk grondwerk laat zien. Daarna mag de VIP meedansen en het geheel muzikaal begeleiden met Oriëntaalse instrumenten. Vervolgens gaan we met z’n allen in de in de polonaise om het feestgevoel nog meer te verhogen! Deze act is oa zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften en jubilarissen.

Klassieke show

Tijdens deze show wordt gebruik gemaakt van Klassieke muziek. Er wordt gedanst met handcimbalen op het nummer Rondo Alla Turca van Mozart, wat hij ooit geschreven heeft na een bezoek aan Turkije. Deze show is uitermate geschikt voor chique gelegenheden.

Moorse show

Zeer geschikt voor Spaanse thema’s en Sinterklaas vieringen. Een Arabische/Spaanse dans show. Met goed in het gehoorliggende muziek. Aan temperament geen gebrek!

Zigeuner show

Muziek uit het Oostblok waar nog steeds veel Roma’s verblijven. Passie en ritme spreekt uit deze manier van dansen. Uiteindelijk hebben zij ervoor gezorgd dat de buikdans als entertainment heeft kunnen overleven in Europa. Zij trakteert je op een tamboerijn dans en ook laat ChabbaLayla zich graag meevoeren door de muziek, en dat nodigt haar uit tot improvisatie, waarvan een ieder getuige mag zijn!

Turkse show

Onder andere zeer geschikt voor Turkse en/of Koerdische bruiloften, Turkse restaurants of andere Turkse feesten. Er wordt veelal Turkse en/of Koerdische muziek gebruikt met bijbehorende traditionele ritmes. Ook moderne Turkse muziek kan een onderdeel zijn.

Arabische show

Er wordt gedanst op Arabische muziek, met als extra een traditionele stokdans. Het geheel bevat traditionele en moderne Arabische swingende muziek. Bij Marokkaanse feesten/Bruiloften zal Chaâbi en Rai dansmuziek niet ontbreken!

Turgrie show

Dit is een Turks/Griekse show. er vindt interactie plaats met drankjes op gezellige Turks/Griekse muziek. Dit vindt men vaak erg leuk (gratis drank). En het is het vakantie gevoel ten top!

Arabo-Latin show

Deze show begint met een zeer gepassioneerde sluierdans op een Arabisch Rumba ritme. Geheimzinnig, sensueel en pittig, dat zijn de ingrediënten van deze Arabische Latin dans. Ook zeer geschikt voor Salsa Party’s!

Ontaarde non show

ChabbaLayla komt op als non en ontpopt zich uiteindelijk als een verleidelijke buikdanseres op zeer sensuele muziek. Deze verassing act is een absolute aanrader voor oa thema feesten, of verjaardagen.